17 sep. 2018 | Aeroventic
4.5
InVentilate kan fejre MicroVent nr. 10.000

inventilate.dk

Den danske byggebranche har for alvor fået øjnene op for fordelene ved energibesparende ventilation, og for nylig rundede InVentilate 10.000 installerede MicroVent-enheder.

Det begyndte tilbage i 2012, hvor InVentilate vandt Ingeniorens Produktpris med det rorlose ventilationssystem MicroVent.

- Produktet vil fa en stor samfundsmassig vardi og fortjener derfor stor kommerciel udbredelse, lod de rosende ord dengang fra dommerpanelet, og de skulle vise sig at holde stik.

I lobet af de seneste ar er den danske byggebranches fokus pa energibesparende losninger vokset stot, og med sit rorlose design har MicroVent et elforbrug, der er 85 % lavere end traditionel rorfort ventilation.Desuden er de rorlose enheder langt mere enkle at installere, nar aldre lejlighedskomplekser, kontorbyggerier eller skoler skal energirenoveres.

MicroVent indbygges direkte i facaden og optager dermed ikke plads i byggeriet. Dermed har arkitekten og ingenioren faet en ventilationslosning, som bade tager hensyn til astetikken og energirammen, fortaller InVentilates salgschef Kim Friis Vedoe, der har varet med fra starten.

InVentilate kan fejre MicroVent nr. 10.000 - 1

Stor interesse for energivenlige losninger
For nylig kunne han sammen med resten af InVentilate fejre installationen af MicroVent-enhed nr. 10.000.

- Det er fantastisk, at MicroVent er blevet sa udbredt. Ikke kun for os som virksomhed, men ogsa for miljoet og for indeklimaet i boliger, kontorer og undervisningslokaler, hvor MicroVent gor en positiv forskel, lyder det fra Kim Friis Vedoe.

I begyndelsen var det et knoklearbejde at gore byggebranchen opmarksom pa den nye, energibesparende ventilationslosning. Men BR15, BR18 og BR20, som MicroVent alle sammen lever op til, har faet interessen for ventilationssystemet til at stige.

- Det er en snebold, der ruller, og jo flere, der oplever, at systemet er velfungerende og giver okonomiske fordele bade ved anlag og drift, jo flere henvendelser far vi, supplerer adm. direktor Lars Schjonning.

Ventilation til mange formal
Med ventilationsenheder i flere forskellige storrelser kan MicroVent dimensioneres, sa det matcher behovet for luftskifte. Og samtidig kan det intelligente styresystem sikre, at ventilationen korer efter behov og dermed bliver allermest behagelig. Det betyder, at MicroVent kan tilpasses mange forskellige ventilationsbehov, og at system derfor bliver valgt bade til mindre lejligheder, til klasselokaler, til storrumskontorer og sma cellekontorer.

- Med det fokus, der er kommet pa klima, energi og ressourcer, og den udvikling, det har fort med sig i byggebranchen, gar der absolut ikke lige sa lang tid, for vi kan fejre MicroVent nr. 20.000, konstaterer Kim Friis Vedoe.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?