28 nov. 2017 | Aeroventic
5.0
ICEHOTEL med miljøvenlig Advansor køleinstallation er en succes!

advansor.dk

Besøgende kan nu bo hele året på det berømte ICEHOTEL i Jukkasjärvi, Sverige på grund af et nyt 2000 m2 frysehus, der er installeret med hotelværelser. Om sommeren kører frysehuset på strøm, der leveres af et sol-anlæg, som producerer de 100 dage OG nætter om året, hvor solen ikke går ned på grund af sin placering 200 km nord for polarcirklen.

Frysehuset er projekteret sammen med TEO-Kyl Hässleholm og Advansor, og består af 2 vandkølede compSUPER XS 2x0 VP anlæg med varmegenvinding. Forudsætningen for kølemidlet var CO2, og Advansor var derfor den oplagte leverandør. Anlæggene er forbundet i det samme brine system, der sørger for at køle frysehuset. En sne og vandblanding sprayes kontinuerligt i frysehuset for at opretholde en snehule effekt.

Med fuld belægning på is-værelserne, og racks der kører uden problemer, er ICEHOTEL en helårssucces. Varmegenvindingssystemet leverer2000 l varmt vand til badeværelserne årligt, heraf 10 suiter med jacuzzi.

Den samlet installation giver 70 kW kølekapacitet og 50 kW varmegenvinding.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?