12 apr. 2018 | Aeroventic
4.0
Helge-frandsen: Gasstrålevarme fra 10 til 40 kW

helge-frandsen-as.dk

Helge Frandsen A/S sælger alt i varmeløsninger med konventionel energi, herunder gasfyret strålevarmeanlæg af mærket Panrad. Vi servicerer kunder fra hele landet med udgangspunkt fra vores afdeling i Hornsyld mellem Horsens og Vejle.

Panrad strålevarme er en optimal opvarmningsløsning til brug i lokaler med en loftshøjde på mere end 5 meter som industrilokaler og sportshaller. Anlægget yder fra 20 til 40 kW.

Helge-frandsen: Gasstrålevarme fra 10 til 40 kW - 1
Helge-frandsen: Gasstrålevarme fra 10 til 40 kW - 2
Helge-frandsen: Gasstrålevarme fra 10 til 40 kW - 3Derfor er Panrad strålevarme en fordelagtig løsning

Panrad strålevarme er fremtidens varmeanlæg, der reducerer energiforbruget. Vælger du denne type varmeløsning, får du følgende fordele blandt flere:

 • Komfortabel varmefordeling, der føles naturlig
 • Ingen generende træk eller støj
 • Store besparelser i drift sammenlignet med luftvarme op til 40%.

Har du spørgsmål til vores løsninger med Panrad strålevarme, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 75 68 80 33.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?