14 nov. 2017 | Aeroventic
4.0
Güntner: Andrea Belloni ny Sales Director Western Europe

Andrea Belloni er ny salgsdirektør for Vesteuropa. Han overtager dermed opgaven fra Miguel Garrido, som virksomhedsinternt skifter til USA. På baggrund af det mærkbare økonomiske opsving med stigende investeringer vil salgsområdet Vesteuropa være af stor betydning.

Andrea Belloni har siden 2015 hos Güntner været ansvarlig for området Energy & Process Cooling (EPC) på globalt niveau og vil fortsat stå i spidsen for dette område. Desuden varetager han stadigvæk sin opgave som Sales Director Far East Asia.

 

Om Güntner

Güntner GmbH & Co. KG med hovedsæde i den tyske by Fürstenfeldbruck er en af verdens førende producenter af komponenter til køle- og klimateknik. Med ca. 3.000 medarbejdere i hele verden og fabrikker i Tyskland, Ungarn, Rumænien, Indonesien, Mexico, Brasilien og Rusland kan firmaet altid hjælpe sine partnere på alle markeder. Mange årtiers brancheerfaring og konsekvent integration af de nyeste teknologier og forskningsresultater sikrer den høje kvalitetsstandard fra Güntner. De forskellige internationale anvendelsesområder omfatter bl.a. projekter inden for energy & process cooling, industrielle og kommercielle applikationer i forbindelse med produktion og lagring af fødevarer samt HVAC-installationer i bygninger og særlige applikationer såsom køling af serverrum.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?