5 jul. 2018 | Aeroventic
5.0
Fuldt hus til indeklima-event i FanLab

ebmpapst.com, Kunder fra hele ventilationsbranchen var mødt op for at deltage i åbningen af FanLab.

Der var fokus på det sunde indeklima og decentral ventilation, da åbningen af Ebmpapsts FanLab løb af stablen den 31. maj. De fremmødte fik både ny viden og hænderne fulde i løbet af dagen. Ventilationsbranchen var mødt talstærkt op og mellem store og små ventilatorer, blev gæsterne taget varmt imod af Torben Lintrup Kirkholt, administrerende direktør hos Ebmpapst, og markedschef Niels Knokgård.

De bød velkommen til det nye udviklingscenter og dagen, som stod i decentral ventilation og det sunde indeklimas tegn.

Prøv også: Download FanLab Brochuren

Innovativ decentralenhed

– Tætte bygninger har ofte problemer med indeklimaet, fortalte Anders Lund Jansen, produktansvarlig hos SustainSolutions. For at løse dette, kan det være nødvendigt at installere mekanisk ventilation, som reducerer niveauet af fugt, CO2, radon og partikler, som er skadelige for vores helbred.

Det kan dog være et problem at trække kanaler i eksisterende bygninger, ligesom det kan være rigtig dyrt. Anders L. Jansen præsenterede derfor det sidste nye skrig inden for decentrale enheder: Breathe 55, som er en enhed med rotorveksler, høj varmegenvinding og et flot design. Breathe 55 kræver ingen kanaler, er nem at installere, energieffektiv og styres automatisk.

Installation på under en time

De fremmødte fik selv lov til at installere Breathe 55. De blev delt op i tre hold og gik rask til værks. På under en time var de tre enheder installeret og der var luft igennem.

Fuldt hus til indeklima-event i FanLab - 1

– Jeg er især positiv ift. virkningsgraden, varmegenvindingen og Breathe 55 er baseret på en rotorveksler, så den skifter luften balanceret ind og ud. Det betyder, at vi kun behøver at sætte én enkelt enhed op i modsætning til dem på markedet, der ikke er balanceret. De kræver min. to enheder for at sikre et sundt indeklima, fortæller Jacob Ploug, aut. elinstallatør hos Gert Ploug ApS.

Læs også: Nyt udviklingscenter til ventilationsbranchen

FanLab er et 200 m2 tech-mekka. Alt fra store ventilatorer på størrelse med et traktorhjul til små ventilationsdele møder en fra første skridt. Væggene er beklædt fra gulv til loft med billeder fra et laboratorium, som får en til at føle sig tilstede i et innovativt udviklingscenter.

– Vi var ikke kommet i mål med Breathe 55 uden de gode råd, vi har fået af Ebmpapst. Jeg kan kun anbefale, at man lægger vejen forbi FanLab, hvis man står med en idé til et produkt, som man gerne vil have teknisk og kommerciel sparring på, siger Christian Niepoort, CEO hos SustainSolutions

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?