28 nov. 2017 | Aeroventic
5.0
FÅ ENERGITILSKUD TIL DIT NYE LUFTTÆPPE

venti.dk

Vidste du, at når du installerer et lufttæppe og kan dokumentere energibesparelsen, så kan du få tilskud til lufttæppet?

I Danmark har vi stort fokus på at reducere energiforbruget. Derfor har klima-, energi- og bygningsministeriet indgået en aftale med energiselskaberne i Danmark om en samlet energispare-indsats. Energiselskaberne skal årligt sørge for, at der bliver gennemført en vis mængde besparelser. Aftalen kaldes i daglig tale energiselskabers energispareindsats, og den gælder foreløbigt indtil 2020.

Aftalen betyder bl.a., at alle selskaber skal indberette besparelser (kWh) til Energistyrelsen. Den betyder også, at mindre virksomheder kan søge om tilskud og/eller rådgivning om energispare-tiltag hos energiselskaberne eller en håndværker eller energirådgiver, der har en aftale med et energiselskab.

Der er flere forskellige forudsætninger skal være opfyldt får at kunne få et sådan energitilskud, og det er derfor en rigtig god ide at søge rådgivning, inden du går i gang.

Vi hjælper med det praktiske

Venti kan være behjælpelig med at udarbejde energiberegningen ud fra en godkendt beregningsmodel, som giver et realistisk billede af besparelsen. Derudover kan vi selvfølgelig også hjælpe med at finde det energiselskab, som kan yde tilskuddet.
Efter montage af det nye lufttæppe hjælper vi gerne med indstilling af lufttæppet, samt med at dokumentere at den lovede afskærmning er opnået vha. udlægning af røg

Ønsker du at vide mere om mulighederne? Så kontakt salgschef Christian Rothmann på tlf.: 20 14 01 74

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?