3 jun. 2017 | Aeroventic
4.0
Enhedsaggregat GOLD Swegon

GOLD-luftbehandlingsaggregater har ikke alene markedets bredeste udvalg, men også markedets mest komplette og let anvendelige styresystem.

GOLD-konceptet
Alle GOLD-aggregater har de unikke egenskaber, som GOLD-konceptet tilbyder. De forenkler arbejdet for dig og har en ydeevne, du kan stole på. Konceptet bygger på hardware af høj kvalitet, innovativ software og sidst, men ikke mindst, Swegons uovertrufne kompetence og support, lige fra projektering til idriftsættelse.

GOLD er beregnet til komfortventilation. Afhængigt af, hvilken model der vælges, kan GOLD-aggregaterne benyttes til kontorer, skoler, daginstitutioner, offentlige lokaler, butikker, boliger m.m.

GOLD er fleksibel, og kan benyttes til små installationer samt til store projekter, tilpasningsmulighederne er talrige.

Unik tilgængelig integreret styring med nem installation og idriftsættelse. God økonomi ved mange års drift med talrige funktioner, er med til at mindske energiforbruget på netop dit projekt.

GOLD-aggregatet bygger på et kabinet-koncept med meget høj ydeevne, termisk isolationsklasse T2, kuldebroer TB3 og luftlækage L1(M). Dette højeffektive kabinet leveres naturligvis som standard til alle GOLD-luftbehandlingsaggregater.

 • Komplet sortiment af tilbehør tilpasset og optimeret til GOLD for at spare tid ved installationen
 • Eurovent-certificerede med garanterede data. Alle aggregater testes før levering – så de er pålidelige og uden driftsfejl!
 • EC/PM-teknik i ventilatormotorer for højeste energieffektivitet
 • Egenudviklede nøglekomponenter for bedste ydelse, f.eks. rotorveksler, ventilatorhjul samt automatik

Den nye GOLD-generation

I vores nye generation af GOLD tilføjer vi flere vigtige nyheder til det velkendte GOLD-koncept.

Takket være en helt ny platform er der nu endnu flere muligheder for at sammensætte sektionerne i dit GOLD-aggregat, præcis som du vil have dem. Maksimal fleksibilitet med samme høje kvalitet.

For flere nyheder, se afsnittene for GOLD RX og GOLD PX.

 

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?