19 jul. 2017 | Aeroventic
4.4
Én indgang giver tryghed i byggeriet

Markedet for industriporte er i en positiv udvikling. Hos portspecialisten Lindab oplever man større aktivitet i markedet og en stigende efterspørgsel på totalløsninger, hvor én leverandør tager ansvaret for hele leverancen.

Over en bred kam er dansk byggeri i vækst og økonomisk fremgang. Det viser tal fra Dansk Byggeri, og tendensen støttes op af portspecialisten Lindab, der foruden industriporte og garageporte leverer en lang række elementer til byggebranchen.
 
”Vi oplever, at det hele begynder at gå lidt stærkere igen. Byggeriet vækster og efterspørgslen på vores byggekomponenter stiger,” fortæller René Jensen, salgschef hos Lindab.   
 
Med væksten i byggeriet oplever Lindab samtidig en interesse hos kunderne for at have én samlet leverandør, der er ansvarlig for hele leverancen.
 
Leverandør til entreprenørens eget domicil
Trygheden ved én samlet leverandør kan man nikke genkendende til hos virksomheden Skjøde. Den fynske totalentreprenør opfører byggerier lige fra skoler, haller og varmeværker til butikker, boliger og domiciler.
 
Skjøde anvender en række forskellige leverandører, heriblandt Lindab, som virksomheden har en længerevarende relation til. Senest var Lindab leverandør af ledhejseporte og brandporte og -døre til Skjødes eget domicil i Odense, der stod færdigt den 1. december sidste år.  
 
”En leverandør som Lindab involveres allerede, når vi begynder at projektere. Ved at have dem med fra start, kan de også komme med sparring til projektets udformning. De tager ansvar for hele løsningen og leverer ikke blot det, der bliver bestilt,” fortæller Mike Mygind, der er afdelingschef hos Skjøde og fortsætter:
 
”De gør det nemmere for os ved at samle det hele. På den måde skal vi ikke selv skrue en hel løsning sammen.”  
 
Ingenting falder mellem to stole
Priser spiller naturligvis ind, når den rigtige leverandør skal findes, men tilliden til leverandøren har mindst lige så stor betydning.
 
”Det værste, der kan ske for os er, at en leverandør ikke lever op til en aftale, så vi ikke kan levere til bygherre i tide. Det er afgørende, at vi tror på, at leverandøren kan løfte opgaven. Derfor er det positivt, når leverandører, som vi har tillid til, tilbyder én samlet løsning,” siger Mike Mygind.
 
Hos Lindab har man også tidligere oplevet at blive valgt fra, fordi man ikke tilbød den samlede pakke.
 
”Tidligere havde vi ikke hele produktporteføljen men kun selve porten. Nu har vi hele pakken med ledhejseporte, ramper, sluser, hurtigporte, brandporte og facadedøre. Når vi leverer hele pakken, sikrer vi, at ingenting falder mellem to stole,” fortæller René Jensen fra Lindab.
 
Et skridt foran
Løsninger i byggebranchen skal stå i mange år fremover og leve op til strenge juridiske retningslinjer. Det stiller store krav til materialerne og producenterne.
 
Hos Lindab arbejder man hele tiden på at være et skridt foran både lovgivningen og markedet. Den indsats kom tydeligt til udtryk tidligere på året, da Dansk Brand- og Sikringsinstitut fastslog, at kernematerialet i Lindabs porte udleder halv så meget giftigt røg, som andre producenters materiale gør ved brand.
 
”Vi arbejder hele tiden på at være et skridt foran de byggetekniske krav. Det er jo en langsigtet investering med en portløsning, så vores produkter skal også være langsigtede. Både når det kommer til økonomi, kvalitet og miljø,” afslutter René Jensen fra Lindab.   
 
 
Yderligere oplysninger:
Mike Mygin, afdelingschef hos Skjøde, tlf: 27 22 17 03 eller mmy@skjode.dk
René Jensen, salgschef for Byggekomponenter i Lindab A/S, tlf.: 5180 0435 eller rene.jensen@lindab.com
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?