4 jun. 2018 | Aeroventic
5.0
Ebmpapst: Nyt udviklingscenter til ventilationsbranchen

ebmpapst.dk

Åbning af FanLab

På torsdag den 31. maj bliver den røde løber rullet ud hos den danske afdeling i den internationale ventilationsvirksomhed Ebmpapst i Brøndby til åbningen af det 200 kvadratmeter store FanLab, som bl.a. rummer et værksted, showroom og mødefaciliteter. Alt fra start-ups til kunders kunder kan bruge stedet til fx uddannelsesaktiviteter, til produktudvikling og de månedlige salgsmøder. Dette helt uden betaling.

 

Vi vil bidrage til markedet

– Med FanLab håber vi at skabe et rum, hvor vi kan erfaringsudveksle og skabe nye innovative løsninger. Vi har lyst og ressourcer til at bidrage til det marked vi opererer i, og derfor har alle mulighed for at låne FanLab til sine egne formål, fortæller Torben Lintrup Kirkholt, adm. direktør hos Ebmpapst Danmark.

Ebmpapst: Nyt udviklingscenter til ventilationsbranchen - 1

Kundearrangement som en del af åbningen

I forbindelse med åbningen, er virksomheden SustainSolutions inviteret ind for at præsentere Breathe 55, som er en ny decentral ventilationsenhed med varmegenvinding. Breathe 55 er udviklet i samarbejde med DTU og PLH Arkitekter. Den har ingen kanalføring og kan installeres nemt på under 2 timer. Fremadrettet vil Ebmpapst også gerne stille FanLab til rådighed til større arrangementer inden for branchen.

– Det er fantastisk, at ebmpapst tager førertrøjen på ved at skabe et inspirerende rum, som er åben for hele branchen. Vi glæder os til at deltage i mange flere arrangementer fremover. fortæller Anders Lund Jansen, produktansvarlig hos SustainSolutions.

Fremadrettet vil Ebmpapst stille FanLab til rådighed til større arrangementer inden for branchen, oplyser virksomheden.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?