2 jan. 2018 | Aeroventic
E SERIE SILENT

I forretninger og kontorbyggeri med hyppigt åbne indgange er resultatet ofte et stort varmetab kombineret med problemer med træk og kuldeindfald. Ved at installere et lufttæppe kan man løse disse problemer og samtidig modvirke varmetabet.

E-serie SILENT lufttæppet fra Teddington er den ideelle løsning, hvor man ønsker et roligt miljø, eksempelvis i hoteller, forretninger, hospitaler eller biblioteker. SILENT lufttæppet er udstyret med effektiv lydisolering og lydsvage ventilatorer og lufttæppet er derfor ekstremt lydsvagt i drift.

Patenteret effekt
Lufttæppet leveres med det patenterede Convergo® dyse indblæsningssystem, hvormed der kan spares op mod 40 % i energi ved samme afskærmningseffekt ift. lufttæpper med traditionel lamel-indblæsning. Dyse teknologien sikrer et turbulenssvagt lufttæppe med stor afskærmningseffekt.

Intelligent styring
Lufttæppet kører helt automatisk, når først, det er indstillet, Lufttæppets drift styres via en dørkontakt/signal fra døren. Det nødvendige driftstrin styres efter en række parametre, automatisk eller manuelt. Der findes i dag digitale styringer, som har alle nødvendige funktioner indbygget, herunder ur, mulighed for indstilling af indblæsningstemperatur, frigivning fra CTS og styring af indblæsning efter f.eks. udetemperatur eller vindmåler. På denne måde passer lufttæppet sig selv, og er altid optimalt indstillet.

Når først lufttæppet er indstillet, kører det helt automatisk og kræver minimalt vedligehold. Det er blot filtrene foran varmefladen, der periodevis skal udtages og rengøres eller udskiftes.

Læs mere om E-serie SILENT

Hos Venti står der viden bag produkterne
Venti forhandler Teddington lufttæpper. Vi udfører de nødvendige beregninger, der ligger til grund for et seriøst valg og udfører gerne funktionstest med udlægning af røg, så du er sikker på den korrekte indstilling af dit nye lufttæppe.

Ønsker du at vide mere om mulighederne? Kontakt Salgschef Christian Rothmann på tlf.: 20 14 01 74.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?