13 aug. 2018 | Aeroventic
5.0
Dantherm: NY PRISLISTE GÆLDENDE FRA

dantherm.com

Dantherm har udarbejdet en ny prisliste for hele programmet inden for opvarmning, køling, affugtning og ventilation. Udover Dantherms egne produkter indeholder prislisten også alle produkter fra de øvrige brands i Dantherm Group: Aerial, Calorex og MASTER.

Prislisten er gældende fra den 1. juli 2018 og erstatter alle tidligere udsendte prislister.

Vi ved fra vores kunder, at prislisten er god at have som en oversigt over mulighederne”, fortæller salgschef Tom Bendixen.

Et eksemplar af prislisten i trykt form kan fås ved henvendelse til Dantherm, eller den kan downloades her. Den kan også downloades på alle produktsider.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?