6 sep. 2017 | Aeroventic
4.0
DANTHERM GRUPPEN KØBER AERIAL I TYSKLAND

Dantherm har købt Aerial i Tyskland. Aerial har hovedsæde i Hamburg og er en førende producent af mobile produkter til bygningsaffugtning i Europa. Aerial har mere end 25 års erfaring med affugtning og har en arbejdsstyrke på 40 medarbejdere inden for salg, udvikling og produktion. De største kunder findes inden for bygnings- og skadeserviceindustrien og vandværker.

Købet af Aerial er endnu et delmål i Dantherms vækststrategi, som følger efter opkøbene af Calorex Heat Pumps Ltd. i Storbritannien, Schönmann AG i Schweiz, Master Climate Solutions Group (MCS) i Italien, Polen, Rusland, Spanien og Kina samt købet af Water Surveillance i Danmark.

Torben Duer, CEO i Dantherm Gruppen udtaler: "Købet af Aerial udbygger vores portefølje af produkter til affugtning og gør os til markedsledende i denne industri. Tyskland er et vigtigt marked for os, og vi ser store muligheder i forhold til en styrket markedstilstedeværelse i Tyskland og et større produktsortiment til eksisterende og nye partnere og kunder i Europa."

Karsten Meier, administrerende direktør i Aerial udtaler: "Jeg er glad for, at Dantherm er den nye ejer af Aerial. Det giver virksomheden, som jeg startede for mere end 25 år siden, flere muligheder for at vokse i og uden for Tyskland og mulighed for at udvikle vores affugtningsteknologi til brug på tværs af Dantherm Gruppen."

Aerial og Dantherm fortsætter på markedet som to individuelle brands og vil gøre brug af hinandens markeds- og produktstyrker og fortsætte med at levere kvalitet og markedsførende produkter til vores kunder og partnere.

Eventuelle henvendelser vedrørende denne meddelelse kan ske til CEO Torben Duer, Dantherm Group A/S, på telefon +45 99 14 90 14.

Om Dantherm Group A/S

Dantherm, med hovedkvarter i Skive, er en førende leverandør af mobile og stationære produkter og løsninger inden for varme, affugtning, køling og ventilation. Dantherm har datterselskaber i Norge, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Schweiz, Italien, Spanien, Polen, Rusland og Kina. I 2016 blev Dantherm Gruppen købt af Procuritas Capital Investors V LP.

Om Aerial GmbH

Aerial, med hovedsæde i Norderstedt (Hamburg), Tyskland, er en europæisk leverandør af mobile affugtere, adsorptionsaffugtere, vasketøjstørrere, isoleringstørrere og luftrensere til professionelle og private. www.aerial.de

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?