5 jul. 2017 | Aeroventic
4.0

Syddansk Universitet og Aalborg Universitet i tæt kamp med finner om Engineering Tomorrow Award.

Danfoss udvikler teknologier, der sætter verden i stand til at gøre mere med mindre. Vi bidrager selv til at udvikle morgendagens ingeniørtalenter - og sætter pris på dem, vi har.

For at hædre talenterne har Danfoss indstiftet Engineering Tomorrow Award – med opbakning fra Bitten og Mads Clausen Fonden, der står bag Danfoss. Fonden har oprettet et legat på 10.000 euro, som uddeles i forbindelse med overrækkelsen af Engineering Tomorrow Award. Prisen hædrer ekstraordinære resultater af studerende inden for de industriområder, hvor Danfoss agerer.

Til Engineering Tomorrow Award 2017 var der indstillet i alt ni projekter, fordelt på Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Tampere University of Technology.

Og finnerne tager prisen.

Årets Engineering Tomorrow Award går til de to ingeniørstuderende Tommi Reinikka og Roni Luhtala fra det teknologiske universitet i Tampere for deres projekt med at udvikle teknikker til at identificere og bekæmpe destabilitet i elektroniske systemer.

”Det er fantastisk, og kommer virkelig som en overraskelse for os. Vi forventede overhovedet ikke at vinde. Men det er godt at vide, at nogen uden for den akademiske verden kender vores projekt – og anerkender det,” siger Tommi Reinikka.
Engineering Tomorrow Award blev indstiftet i 2016. De første vindere var de to softwareingeniørstuderende Almir Mehanovic og Emil Rømer fra Syddansk Universitet for deres projekt med at anvende data til smartere softwarestyring af energiforbruget i bygninger.  

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?