21 aug. 2018 | Aeroventic
4.5
Danfoss-termostat på triumftog tager ny stor designpris

danfoss.dk

Den er smart, den er simpel, og den kan spare dig for op til 30 procent af dit varmeforbrug. Danfoss’ intelligente radiatortermostat Danfoss Eco™ har vundet den anerkendte Red Dot designpris. Det er den anden store designpris i år til den smarte radiatortermostat, som i foråret vandt en Danish Design Award.

Flere end 8.600 internationale designprodukter var indsendt til Red Dot i kategorien Communication Design 2018, og efter eksperters nøje vurdering var det Danfoss Eco™, der løb med sejren. Den blev valgt på grund af produktets høje kvalitet i design og kreative løsning. 
Lars Tveen, direktør for Danfoss Heating Segment, er glad for anerkendelsen: 

“Det er 75 år siden, Danfoss opfandt radioatortermostaten. Danfoss Eco™ beviser med sin høje kvalitet i teknologi og design, at det betaler sig at investere i fremtidens løsninger. Der er stadig mere end 500 millioner gamle radioatortermostater i Europa, som med fordel kan udskiftes til nyere og intelligente termostater, hvilket ville kunne spare forbrugerne op imod 110 milliarder kroner årligt.” 


Radiatortermostaten Danfoss Eco™ er ikke bare et nicheprodukt til teknologi-entusiaster. Med egen app og Bluetooth er den ikke bare smart, men også brugervenlig og beregnet til at ramme det brede publikum.


”Danfoss Eco™ er en perfekt, energieffektiv løsning, der kan fremme eksporten af radiatortermostater. Det er afgørende for vores kunder og markeder, at vi kan tilbyde et nyt og attraktivt design til en overkommelig pris, og Eco har det hele: Både skønhed, konnektivitet og brugervenlighed,” siger Torben Pedersen, direktør for Residential Heating, Danfoss.
Danfoss Eco™ er designet af Danfoss i samarbejde med design-people APS. Overrækkelsen af certifikatet finder sted ved Red Dot Award ceremonien i Berlin d. 26. oktober. 

 

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?