31 jan. 2018 | Aeroventic
4.3
Danfoss og OE3i indgår samarbejde for at fremme digitaliseringen af fjernvarmen

pixabay.com

Danfoss A/S og OE3i ApS har i dag meddelt, at de indgår i et strategisk samarbejde, hvorunder parterne Danfoss og OE3i sammen vil fremme digitaliseringen indenfor fjernvarmeområdet.

Vores verden bliver tættere og tættere forbundet, og fremadrettet vil digitalisering og IoT krav fungere som drivkraft og katalysator for integrationen mellem avancerede komponenter og fjernvarmestationer fremstillet af Danfoss samt softwareoptimeringsløsninger fra OE3i.

Ved at kombinere Danfoss’ omfattende applikations- og produkt know-how inden for fjernvarme med førende softwareløsninger fra OE3i, herunder prognoser for varme- og køleforbrug, optimering af el- og varmeproduktion og optimering af flowtemperaturen, der gør det muligt for kunderne at optimere fjernvarmenetværker - bliver Danfoss og OE3i en stærk partner for kunder, der har behov for en driftsikker løsning til håndtering af centrale problemstillinger og digitalisering af driften. 

"Det er ikke tit, vi ser noget så markant nyskabende på et område, hvor der er behov for at tænke i nye baner, og vi ser frem til at samarbejde med OE3i. Ved at udnytte vores fælles styrke og synergier vil vi tilbyde fjernevarmekunder innovative løsninger, der gør det muligt for dem hurtigt at tage hånd om kendte  problemstillinger samt sætte turbo på integrationen af IoT og data, så netværk og energiproduktion kan optimeres yderligere”, siger Anton Koller, President, Danfoss District Energy Division.

 

“Når vi udnytter det momentum og de resourcer, som Danfoss har som førende aktør på markedet, vil vi kunne rykke fremad i et helt andet tempo, end hvis vi var på egen hånd. Sammen udnytter vi vores fælles styrker til at påvirke markedet og sikre afgørende fordele til dette kundesegment”, siger Nicolai Hagen Johansen, Administrerende Direktør, OE3i.

Begge virksomheder forbliver separate enheder. 

Om OE3i

OE3i har udviklet software til planlægning og optimering af energi siden 2003. Vores kunder bruger ofte ord som Innovation, Intelligence og Intuition til at beskrive vores software, og sammen med Optimized Energy giver det vores navn OE3i. Vi hjælper vores kunder til at opnå en bedre bundlinjen og effektivisere deres arbejdsprocesser. 

OE3i’s grundlæggende idé er at kombinere avanceret matematisk viden kommercielt såvel som teknisk med de muligheder moderne netværkskommunikation og visulisering tilbyder via de nyeste programmeringsværktøjer. 

Om Danfoss

Danfoss udvikler de teknologier, der gør det muligt for verden af i morgen at opnå mere med mindre.  Vi opfylder det stigende behov for infrastruktur, fødevareforsyning, energieffektiviet og energirigtige løsninger. 

Danfoss blev grundlagt i 1933 af Mads Clausen i Nordborg, Denmark, hvor virksomheden stadig har hovedsæde. Som privatejet virksomhed har Danfoss udviklet sig fra at være en enkeltmandsvirksomhed til en globalt førende virksomhed med mere end 26.000 ansatte og kunder i mere end 100 lande.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?