22 jun. 2017 | Aeroventic
4.0
Daikin Caldo – Den lille enhed med de store besparelser

Er du på udkig efter en lille, diskret varmeløsning, som kan give dig store besparelser på varmeregningen? Så tag et kig på luft-til-luft varmepumpen Caldo fra Daikin. På trods af at Caldo er en af markedets mindste varmepumper, giver den dig både stor effekt og højeste komfort. Du får både opvarmning og køling og kan tilmed reducere varmeregningen væsentligt. Lige nu kan du desuden få Caldo til reduceret pris.

Kontakt din nærmeste Daikin forhandler og få en god pris på din nye Caldo. Find din Daikin forhandler her: http://bit.ly/2j3ywbX

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?