15 sep. 2017 | Aeroventic
5.0
Condair udstiller på WHINN

Kom og vær med når WHINN, Week of Health and Innovation, sætter fokus på bæredygtige hospitaler og værdibaseret helbred og omsorg d. 10.-11. oktober 2017 i Odense.

Condair er selvfølgelig repræsenteret med en stand, hvor vi viser hvordan du kan sikre dig det bedste indeklima på arbejdspladsen. Luftfugtigheden spiller en usynlig, men altafgørende rolle, når indeklimaet skal være sundt både for mennesker, maskiner og bygninger. Ved du, hvordan jeres luftfugtighed er?

På vores messestand kan du opleve, hvordan et luftbefugtningsanlæg fungerer og på egen krop mærke den direkte effekt det har på indeklimaet. Vores sygeplejerske, Jeanet Berg, glæder sig til at møde de besøgende og høre om netop jeres behov og udfordringer hvad angår indeklima på arbejdspladsen.

Du kan læse mere om arrangementet WHIIN og tilmelde dig gratis her.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?