15 maj 2018 | Aeroventic
4.4
Caverion forventer fremgang i 2018

caverion.dk

I tråd med den nye koncernstrategi fra november 2017 fortsætter Caverion sin selektive tilgang i Projekter, samtidig med at Service forretningen styrkes.

I 2017 indgik Caverion Danmark flere større aftaler, blandt andet skal selskabet levere bygningssystemer i forbindelse med opførelsen af det nye akutsygehus i Aabenraa. Desuden blev en stor OPP-aftale på Gellerup Nye Nord underskrevet, hvor Caverions del omfatter alle bygningssystemer efterfulgt af en 15-årig kontrakt på Managed Services. I 2016 vandt Caverion Danmark en meget stor kontrakt i forbindelse med opførelsen af OPP Kalvebod Brygge samt en 20-årig driftsaftale efterfølgende.

Der er således både store projekter og løbende aftaler i ordrebogen, og koncernchef Ari Lehtoranta ser positivt på 2018 for Caverion Danmark, der pr. 1. januar 2018 igen blev en selvstændig division i Caverion gruppen med ny, erfaren ledelse.

- Når vi ser ind i 2018 forbliver markedsmiljøet gunstigt. Vi har omstruktureret virksomheden, og Danmark er igen blevet én division med ny ledelse og strategiplan. Sammen med de løbende Performance Management tiltag skaber dette et godt fundament for yderligere at forbedre vores præstationer fremad, siger koncernchef Ari Lehtoranta.

Implementering af SAP optog mange ressourcer

Resultatet for Caverion Danmark var negativt i 2017, og implementeringen af et nyt ERP-system i 2016 er en af grundene. Mange interne ressourcer blev brugt på udvikling og igangsætning af projektet i første halvår af 2017. Koncernen har nu et fælles ERP-system, og Caverion Danmark er velforberedt og godt rustet og styrket til fremtiden - herunder til at indfri strategimålene for 2020.

Caverion Danmarks adm. direktør Michael Højgaard ser positivt på fremtiden.

- Driften har været ramt hårdt, men det har forbedret sig i anden halvdel af 2017. SAP kører fint, vi er en selvstændig division med egen ledelse tæt på markedet, og vi har en strategi frem mod 2020. Vores ordrebeholdning er solid, og vi har sidst på 2017 foretaget tilpasninger af organisationen. Vi er en del af en robust koncern, og jeg forventer forbedret performance i år, siger adm. direktør Michael Højgaard, Caverion Danmark.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?