7 nov. 2017 | Aeroventic
5.0
Caverion Danmark bliver selvstændig division til nytår

Caverions division Danmark-Norge, der har været én division siden januar 2016, bliver til årsskiftet delt i to divisioner, så Caverion Danmark igen bliver et selvstændigt selskab. Michael Højgaard er udnævnt til adm. direktør for division Danmark og medlem af Caverions koncernledelse i Finland.

Knut Gaaserud har siden januar 2016 stået i spidsen for division Danmark-Norge, og i september blev Michael Højgaard udnævnt til adm. direktør for Caverion Danmark med reference til Gaaserud. Michael Højgaard vil pr. 1. januar referere til koncern CEO, Ari Lehtoranta.

Beslutningen om at adskillelse de to lande er naturlig, så begge lande får mere fokus på ledelse af det regionale marked samt fordi vi nu går ind i vores nye strategiperiode. Jeg er glad for, at Michael Højgaard tager sin lange erfaring fra branchen med ind i vores koncernledelse og i arbejdet med at udvikle forretningen i Danmark. Knut Gaaserud har arbejdet med et turnaround i Danmark i den periode, han har haft ledelsen, siger Ari Lehtoranta, CEO, Caverion koncernen.

Samle og udvikle den danske forretning

Forbedrings- og udviklingsarbejdet er en proces, der har kørt i noget tid, og som vi allerede er godt i gang med. Jeg vil være tæt på den danske forretning og de danske medarbejdere, og jeg skal samle og udvikle den danske forretning tæt på markedet og kunderne. Koncernen har færdiggjort en strategi, som også skal gennemføres i Danmark, og vi skal gennemføre mange komplekse projekter og kontrakter de nærmeste år, siger Michael Højgaard.

Michael Højgaard har tidligere været adm. direktør for Lindpro i 2005–2013 og været adm. direktør for Air Greenland 2013-2017. Fra 1998 til 2005 var han Vice President hos SAS Technical Services AB i Stockholm. Han er uddannet fra Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School, INSEAD og Columbia Business School. Michael Højgaard er også bestyrelsesmedlem i CN3.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?