21 sep. 2017 | Aeroventic
4.5
Camfil AB har opkøbt Nomitec AS

Det er med stor glæde vi kan meddele, at Camfil AB med virkning fra 20. september har opkøbt Nomitec AS.

Camfil vil med opkøbet af Nomitec AS få udvidet produktsortimentet til også at omfatte filterposer til procesfiltre og filteranlæg. Tilførslen af ekspertise indenfor procesfiltrering gør at vi i fremtiden er en endnu mere komplet filterleverandør.

Med markedets øgede fokus på indendørs luftkvalitet, produktions effektivitet og energi står Camfil endnu stærkere med en total leverance af komfort og proces filtre.

Som kunde vil du fremover få adgang til luftanalyser, energi-, kul- og renrumsberegninger. Udover at alle vore produkter er testet i henhold til gældende standarder giver vi også Effektivitets garanti på udvalgte produkter

44 dygtige medarbejdere med stor knowhow står klar til at servicere såvel eksisterende som nye kunder. Vi garanterer stor leveringssikkerhed fra lagre fordelt i henholdsvis Skovlunde, Tilst og Ejby.

Det er vigtigt for os, fortsat at kunne levere god service, leveringssikkerhed, fleksibilitet samt konkurrencedygtige produkter. Vi vil sikre at du udelukkende mærker de positive forandringer, med denne styrkelse af de to virksomheder.

Med din nuværende kontaktperson vil vi sikre dig, at du også fremover får den optimale service og får leveret et produkt som giver værdi for firmaet.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte undertegnede:

Henning Søgård Jensen (Direktør)
Mobil: 26 73 42 01
Email: hsj@nomitec.dk

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?