31 aug. 2018 | Aeroventic
4.0
BRAVIDA DANMARK VINDER TEKNIKPAKKER PÅ NYT LUFTHAVNSHOTEL

bravida.dk

Bravida Danmark A/S har underskrevet aftale med den nordiske entreprenør HENT om den komplette teknikpakke på det kommende Comfort Copenhagen Airport Hotel i Københavns Lufthavn.

Bravida har indgået i alt tre kontrakter, som omfatter el, VVS, ventilation, sprinkler, køl, CTS og brandsikring. Den samlede ordresum beløber sig til et tre-cifret million beløb.

Projektet omfatter bl.a. 605 værelser og 2.500 m2 konferencesal. Hotellet bliver på 12 etager og får et samlet areal på ca. 39.000 m2 inklusiv 2 etager p-kælder. Comfort Copenhagen Airport Hotel skal efter planen tages i brug i 2020. I løbet af projektet forventer Bravida at beskæftige omkring 30-50 personer på byggeriet.

”Vi har været i dialog med HENT i gennem længere tid, og det har været en rigtig god og konstruktiv proces. Det er med stor glæde, at vi nu har underskrevet en aftale, og jeg ser frem i mod, at vi for alvor kan komme i gang med leverancen i begyndelsen af 2019,” fortæller Søren Raun Frahm, som er regionsdirektør i Bravida Danmarks Region Øst.

Også hos entreprenøren HENT er der tilfredshed med den indgåede aftale:

”Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med Bravida og de forskellige afdelinger, der er involveret i projektet. Jeg er meget tilfreds med, at vi har fået landet en samlet teknisk aftale med Bravida,» siger afdelingsleder i HENT Jimmy Quist.

Erfaring med hotelbyggeri

Det er ikke uvant for Bravida Danmark at beskæftige sig med hotelbyggeri. Bravida Danmark står blandt andet for den omfattende tekniske entreprise på det nye 4-stjernede konference- og forretningshotel ALSIK i Sønderborg, der efter planen skal åbne i 2019.

Comfort Copenhagen Airport Hotel bliver en del af den nordiske hotelkoncern Nordic Choice Hotels og bliver en del af Comfort Hotel-kæden. Det er Strawberry Brother, der er bygherre på projektet. Hotellet vil blive bygget på Ellehammersvej ved siden af det nuværende Clarion hotel.

Download PDF

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?