12 sep. 2017 | Aeroventic
4.3
Boligvex vælger ETS NORD som ny leverandør og samarbejdspartner på ventilationskanaler

Boligvex ApS og ETS Nord indleder nyt samarbejde som skal føre til øget vækst for begge virksomheder på markedet for boligventilation.

Kvalitet, fleksibilitet, leveringssikkerhed og knowhow var nøgleordene da Boligvex ApS valgte ETS Nord som ny leverandør af ventilationskanaler.

Med ETS Nord som leverandør har Boligvex en stærk samarbejdspartner som kan understøtte vores målsætning om at tilbyde markedets bedste løsninger inde for boligventilation. Muligheden for dag-til-dag levering direkte fra lager giver os også mulighed for at tilbyde vore kunder stor fleksibilitet som bidrager til overholdelse at tidsplanen for byggeriet.

Muligheden for at få specialfremstillede systemer og komponenter direkte fra en top moderne produktion muliggør også mere avancerede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Kvalitet er noget som Boligvex aldrig vil gå på kompromis med. Derfor er det også af stor vigtighed, at ETS Nords cirkulære kanalsystem er typegodkendt og overholder tæthedsklasse D ligesom både cirkulære og rektangulære kanalsystemer er godkendt i henhold til M1 klassificering.

Med ETS Nord som samarbejdspartner er Boligvex ApS godt rustet til fortsat vækst på markedet for boligventilation.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?