25 sep. 2017 | Aeroventic
5.0
Besøg KE Fibertec på Building Green 2017

Building Green er Danmarks største fagmesse for bæredygtige og energieffektive bygninger. Her udstilles løsninger og produkter til nybyggeri såvel som til renovering og drift af eksisterende bygninger.

Find os på stand nr. 92


For femte år i træk deltager KE Fibertec på messen (stand nr. 92) og her kan du høre mere om vores FBS paneler, der er loftpaneler med indbygget ventilation, verdens eneste Cradle to Cradle certificerede ventilationskanal CradleVent - og InTex, der kan bruges til at overvåge lufttryk og temperatur i tekstilkanaler.

Du kan selvfølgelig også høre om tekstilbaseret ventilation og mulighederne for at lave skræddersyede løsninger, der sikrer en trækfri luftfordeling og dermed et godt indeklima.  

Læs mere om Building GreenSted: Forum, København
Tid: 1+2 november 2017
Pris: Gratis. Hent adgangsbillet

 

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?