23 okt. 2017 | Aeroventic
4.8
Ajour System A/S har åbnet kontor på Island

For at markere, at Ajour Ísland er en realitet og allerede med flere væsentlige aktører som kunder, har vi været på Island og afholdt åbningsreception på Nordens Hus i Reykjavik.

CEO, René Mortensen og konsulent Morten Rafn var med sammen med vores islandske team bestående af Jóhannes Barkarson og Magnús Jónsson.

Ajour System A/S har åbnet kontor på Island - 1

- Vi er enormt glade for og stolte af at repræsentere Ajour Island med et effektivt produkt og endda med islandsk sprogflade. Det er et kæmpe plus! Dertil er det en klar fordel at hele implementeringen af Ajour foregår på islandsk af islændinge – det gælder også salg og support af systemet. Dét oplever vi, som noget, der giver vores islandske kunder stor værdi, udtaler Jóhannes Barkarson og Magnús Jónsson.

Om etableringen af Ajour Ísland fortæller René Mortensen, CEO for Ajour System:
- Det er fantastisk at komme på Island og blive taget så godt imod. Vi oplever Islændingene som imødekommende og åbne for nye teknologier og metoder, og vi er glade for også at kunne levere effektive digitale værktøjer til den islandske bygge- og ejendomsbranche. Samtidig vil vi sige tak til ÍAV og Efla for, til receptionen, at fortælle om deres praktiske erfaring og anvendelse af Ajour.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?