8 feb. 2018 | Aeroventic
5.0
airteam A/S udvider til Sverige

Ventilationsfirmaet, airteam A/S, udvider til Sverige gennem opkøb af Luftkontroll Energy AB i Örebro AB, en førende installatør af ventilationssystemer i Mälardalen regionen.

airteam A/S, er en af de førende leverandører af ventilationsløsninger indenfor både comfort- og industriventilation over hele Danmark

Med opkøbet styrker airteam sin markedsposition, når erhvervelsen af Luftkontroll Energy AB i Sverige er gennemført i første kvartal af 2018.

Luftkontroll Energy AB har omkring 35 medarbejdere med kontorer i Örebro. Omsætningen for 2017 udgjorde ca. 80 millioner svenske kroner. Luftkontroll Energy AB tilbyder effektive ventilations- og energiløsninger, herunder service og vedligeholdelse.

Ved at erhverve Luftkontroll Energy tager airteam et strategisk vigtigt første skridt i Sverige. Luftkontroll Energy AB har en stærk markedsposition og et godt ledelsesteam, som fortsætter i sine roller og også deltager som medaktionær i fremtiden. Virksomheden passer godt ind i airteams forretningsmodel, hvor en del af selskabets nøglemedarbejdere er medaktionærer sammen med det svenske børsnoterede investeringsselskab RATOS, hvis hovedaktionær er familien Söderberg. Vi ser gode muligheder for airteam at fortsætte med at vokse i Sverige, siger Poul Pihlmann, Administrerende - Direktør i airteam A/S.


Den seneste sammenlægning airteam foretog var i September måned 2016 hvor man slog sig sammen med et af Nordjyllands ledende ventilationsfirmaer, Ventek Ventilation A/S. Også i den sammenlægning fortsatte alle medarbejdere og nøglemedarbejderne indtrådte i ejerkredsen.


airteam A/S gennemførte i foråret 2016 et generationsskifte, hvor afdelingslederne alle blev optaget som medejere sammen med Ratos AB, der har en langvarig tradition for at investere i nordiske virksomheder med en stærk markedsposition og en attraktiv forretningsmodel med gode muligheder for fortsat vækst.


Administrerende direktør i airteam A/S, Poul Pihlmann, fortsætter:

”Vi er glade for at kunne optage Luftkontroll Energy AB i Örebro i airteam-Gruppen, og samtidig kunne tilknytte
Luftkontroll Energy’s ledergruppe i vores ejerkreds. airteam A/S har længe ønsket at ekspandere til de øvrige nordiske lande og vi ved at Luftkontroll Energy på alle måder står for de samme værdier som airteam A/S, nemlig at være professionelle, aktive og ansvarsfulde. Luftkontroll Energy AB har en stærk markedsposition og de bygger på en kundeorienteret virksomhedskultur med meget dygtige og dedikerede medarbejdere.

 

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?