7 jun. 2017 | Aeroventic
4.5
Airmaster introducerer ny AM 150

Nu lancerer Airmaster en spritny AM 150, der erstatter det tidligere AM 100 anlæg. Det nye anlæg har øget luftkapacitet, et lavere energiforbrug og højere varmegenvinding, som er ensbetydende med lavere driftsomkostninger – dog uden at gå på kompromis med det gode indeklima.

Med AM 150 får man et højkvalitetsanlæg, der er særlig velegnet til 1-2-personerskontorer og mindre grupperum i virksomheder, på skoler eller i institutioner. Kort sagt: mindre lokaler, hvor der er behov for et komfortabelt indeklima, der bidrager til trivsel og velbefindende.

Anlægget er specielt anvendeligt i lokaler på en størrelse mellem 10 og 20 m2 – alt efter hvor mange personer der er i lokalerne, og hvilket luftskifte man ønsker. AM 150 er en horisontal udgave, hvor indtag og afkast føres vandret bagud fra anlægget. Anlægget har samme rene og enkle design som de øvrige modeller i AM-produktserien, blot er designet blevet endnu mere diskret.

Lydsvag og energieffektiv
AM 150 lever op til alle gældende lydkrav, og den lydsvage drift er med til at skabe et sundt indeklima. Anlægget opfylder energikravene i BR2020 til punkt og prikke og er særdeles energieffektivt.

Fuldautomatisk styring af flere anlæg
Til trods for at det er AM-seriens mindste anlæg, kan også dette anlæg leveres med Airmasters kendte og fuldautomatiske Airlinq-styring. Den intelligente styring er ideel i bygninger, hvor der over mange lokaler er installeret et større antal Airmaster-anlæg. Indblæsningstemperaturen reguleres automatisk i forhold til udetemperaturen og rumtemperaturen, og man kan til enhver tid aflæse den aktuelle status på anlægget på en statusdiode, der er synlig på fronten af anlægget.

AM 150 kan optimeres endnu mere
Med tilvalg som bevægelsessensorer og CO2-sensorer er det muligt at behovsstyre lokalet, afhængigt af hvor mange personer der befinder sig i rummet på et givet tidspunkt. Yderligere kan man vælge et F7-filter, som giver en øget partikelfiltrering af den tilførte udeluft. Desuden kan den fuldautomatiske styring kombineres med Airmaster Airlinq® Online, hvor man via en webportal kan overvåge og styre alle anlæg.

Bluetooth-styring til mindre installationer
Hos Airmaster ved vi, at ikke alle kunder har brug for den avancerede Airlinq-styring. Derfor kan den nye AM 150 fås med en mere enkel og let tilgængelig Bluetooth-styring. Det er en løsning, der er specielt nyttig i bygninger med få og mindre anlæg, og hvor der ikke er behov for fælles styring af alle Airmaster-anlæg. Via Bluetooth styres AM 150-anlægget direkte fra en smartphone eller tablet – en enkel og let tilgængelig løsning, Den gedigne grundlæggende funktionalitet er dog stadig den samme.

Konkurrencedygtig pris
Produktion og montage af AM 150 har været tænkt ind fra starten af udviklingsprocessen, netop for at gøre anlægget prismæssigt endnu mere attraktivt. Desuden har vi hos Airmaster haft fokus på en enkel og hurtig installation, og at eftermontage af fx en sensor eller en ekstrakomponent skal være endnu lettere og hurtigere – for tid er penge.

http://www.airmaster.dk

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?