18 jan. 2018 | Aeroventic
5.0
Advansor A/S styrker organisationen yderligere

advansor.dk

Den Danske producent af køleanlæg med CO2 viser igen at de kan skabe succes ved at vækste i deres marked. Med en vækst i omsætningen på 39% i 2017, er det med stor tillid til markedet at virksomheden ser frem mod nye eventyr i 2018.

For at understøtte denne udvikling, har Advansor investeret i en ny fabrik i Polen. Der er også blevet ansat flere medarbejdere i organisationen. I 2017 blev der således både ansat en ny produktionsmanager og en kvalitetsmanager i Danmark.

For yderligere at styrke ledelsen, har nuværende administrerende direktør Kim G. Christensen besluttet at ansætte en ny administrerende direktør hos Advansor.

”Jeg har arbejdet på denne organisationsærdring i et stykke tid, og det glæder mig at kunne invitere Kristian Breitenbauch ombord som ny Administrerende Direktør for Advansor. Kristian Breitenbauch kommer med nye, friske lederevner til Advansor, og samtidigt skal han hjælpe mig med at sikre vores position som førende på det Europæiske marked. Det vil også betyde at jeg kan koncentrere mig om de opgaver hvor jeg har min styrke”

siger Kim G. Christensen.

Kristian Breitenbauch vil fokusere på at udvikle organisationen, samt kommunikationen til interessenter og salg. Kim G. Christensen vil fortsat arbejde for Advansor, som Direktør for Forretningsudvikling med fokus på produkter og markeder.

Kristian Breitenbauch har en Master of Business i Økonomi og Marketing, og kommer fra tidligere lederstillinger hos Scanenergi og Danfoss. Kristian Breitenbauch starter ved Advansor den 1. marts 2018.

Advansor A / S er en del af den diversificerede globale producent, Dover Corporation, som Hillphoenix også hører ind under.

Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?