VENTI: VENTILATIONSLOFT JTA

10 maj 2018 Ventilationslofter sikrer et åbent og behageligt arbejdsmiljø og er designet til professionelle storkøkkener. Ventilationsloftet er især velegnet til industri- og centralkøkkener med en begrænset mængde af fedtproducerende køkkenapparater og med en overvægt af kondensproducerende køkkenapparater.

Øland bliver eneforhandler af K-FLEX i Danmark

12 apr. 2018 Øland har indgået en eksklusiv aftale med verdens største producent af isoleringsprodukter i gummi, L’ISOLANTE K-FLEX. Aftalen har stor betydning for danske installatører, da K-FLEX produkterne gør det væsentligt nemmere at opfylde kravene til energiisolering. Øland styrker samtidig sin position inden for teknisk isolering.

ebmpapst går med i Ingeniører Uden Grænser

12 apr. 2018 Ingeniører Uden Grænsers (IUG) danske afdeling har fået nyt medlem i ebmpapst Denmark. ebmpapst er en global virksomhed og førende i at udvikle, fremstille og markedsføre ventilatorer og motorer.

Helge-frandsen: Gasstrålevarme fra 10 til 40 kW

12 apr. 2018 Helge Frandsen A/S sælger alt i varmeløsninger med konventionel energi, herunder gasfyret strålevarmeanlæg af mærket Panrad. Vi servicerer kunder fra hele landet med udgangspunkt fra vores afdeling i Hornsyld mellem Horsens og Vejle.

Venti: VENTILINE BOLIGEMHÆTTER

9 apr. 2018 VENTILINE boligemhætter for central og decentral ventilation. Vi tilbyder 2 prisstærke modeller - emhætte for indbygning VL1200 samt udtræksemhætte VL1151.

Venti: Luna vinder designpris

21 mar. 2018 I 65 år har iF Design Award været en globalt anerkendt designpris. I år var iF Design Award endnu engang i stand til demonstrere sin imponerende førende internationale position med hele 6.400 bidrag fra 54 lande.
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?