Elbilerne rykker langt mod nord

30 maj ABB har været med til at etablere et net af hurtigladestationer til elbiler langs Islands hovedvej. Dermed kan man nu køre hele øen rundt i elbil. Islands barske klima har været den ultimative test af ladestationernes robusthed.

Venti: VENTILATION TIL SVØMMEHALLER

24 maj 2018 I Dubai er alting størst, højest og hurtigst! I Hamdan Sports Complex sørger i alt 16 Euroclima ETA POOL aggregater for, at indeklimaet til enhver tid er i top.

Caverion forventer fremgang i 2018

15 maj 2018 I tråd med den nye koncernstrategi fra november 2017 fortsætter Caverion sin selektive tilgang i Projekter, samtidig med at Service forretningen styrkes.

Nyt fra Systemair maj 2018

11 maj 2018 I slutningen af 2017 præsenterede vi vores nye generation af ventilationsaggregater, Geniox. Der er sket meget siden.

Prestigefyldt pris til Swegons GOLD-serie

11 maj 2018 Det britiske branchemagasin Heating & Ventilation News har tildelt en pris til Swegons luftbehandlingsaggregat i serien GOLD: "Commercial HVAC Product of the Year" i kategorien "Heating Units".
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?