Dantherm: NY PRISLISTE GÆLDENDE FRA

13 aug. Dantherm har udarbejdet en ny prisliste for hele programmet inden for opvarmning, køling, affugtning og ventilation. Udover Dantherms egne produkter indeholder prislisten også alle produkter fra de øvrige brands i Dantherm Group: Aerial, Calorex og MASTER.

Fuldt hus til indeklima-event i FanLab

5 jul. Der var fokus på det sunde indeklima og decentral ventilation, da åbningen af Ebmpapsts FanLab løb af stablen den 31. maj. De fremmødte fik både ny viden og hænderne fulde i løbet af dagen. Ventilationsbranchen var mødt talstærkt op og mellem store og små ventilatorer, blev gæsterne taget varmt imod af Torben Lintrup Kirkholt, administrerende direktør hos Ebmpapst, og markedschef...

Effektivt luftskifte uden trækgener i restaurant

19 jun. KE Fibertec har leveret en skræddersyet ventilationsløsning til køkken, mezzanin, over buffet/grill og i restauranten. Med tekstilkanaler bliver den friske luft jævnt fordelt, og dermed får man et behageligt indeklima.

Venti: Energibesparende køkkenventilation

19 jun. Det mekaniske TS filtersystem fra Jeven har markedets højeste fedtudskilningsgrad og er særlig velegnet i VAV regulerede systemer, da fedtudskilningsgraden er uafhængig af luftmængden.

Danfoss søsætter kinesisk fjernvarmeflagskib

18 jun. Danfoss forstærker sin position som verdens førende leverandør af fjernvarmeløsninger med ny fabrik i Anshan, Kina. Danfoss investerer 170 millioner DKK i fabrikken, der bliver udstyret med et verdensklasse laboratorium og får til opgave at levere kernekomponenter til fjernvarme.

DUKA S7 - 7 i 1 ventilator

18 jun. Multifunktions-ventilator med seks ventilationsløsninger + en varmeflytter. Høj kvalitet, stor højtryks kapacitet og meget lavt lydniveau.

DUKA ONE D6

18 jun. Nyt alternativ til de velkendte DUKA ONE modeller - DUKA ONE D6

Lindab leverer solidt årsregnskab

12 jun. Efter et år med øget omsætning, stabil bundlinje og investeringer i fremtidig vækst kommer Lindab i Danmark ud af 2017 med et solidt resultat. Omsætningen lød på 830 millioner, mens indtjening lå på 36 millioner. Ambitionen er at indtage rollen som leverandør til fremtidens bæredygtige byggerier, og derfor opruster Lindab både i forhold til produktudvikling, produktion og kompetente...
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?