Husk Indeklimaets Temadag 2018

24 aug. Teknologisk Institut sætter igen i efteråret 2018 fuldt fokus på indeklimaet – blandt andet med Indeklimaets Temadag 2018, der arrangeres i samarbejde med VELTEK Ventilation og TEKNIQ.

Lindab sikrer frisk luft på verdenshavene

21 aug. Der går næsten ikke en dag, uden at et krydstogtskib lægger til i en dansk havn. Mens skibene bliver større og større, stiger også gæsternes krav til komfort ombord. Det kan mærkes hos Lindab, der leverer ventilationsløsninger til en række af de allerstørste krydstogtskibe.

Danfoss-termostat på triumftog tager ny stor designpris

21 aug. Den er smart, den er simpel, og den kan spare dig for op til 30 procent af dit varmeforbrug. Danfoss’ intelligente radiatortermostat Danfoss Eco™ har vundet den anerkendte Red Dot designpris. Det er den anden store designpris i år til den smarte radiatortermostat, som i foråret vandt en Danish Design Award.

Ny serie af små aggregater

16 aug. Systemair lancerer SAVE, en ny serie af små aggregater. SAVE aggregaterne kan håndtere luftmængder fra 100 m3/h til 800 m3/h.
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?