Swegon AB køber Zent-Frenger GmbH

27 sep. Zent-Frenger er en ledende leverandør af kølelofter i Tyskland, der også udvikler og sælger kundetilpasset kommercielle varmepumper samt TABS-produkter (Termiske aktive bygningssystemer).

Roth hædret som finalist i "Großer Preis des Mittelstandes"

27 sep. Oskar Patzelt Foundation hædrede familie-virksomheden Roth fra Dautphetal som finalist i "Großer Preis des Mittelstandes" ("Grand Prix for små og mellemstore virksomheder"). Prisuddelingen var en del af en gala event, der blev afholdt i Würzburg den 15. september 2018.

Skarpt fokus på indeklimaet i vores bygninger

27 sep. VELTEK afholdt den 25. september i samarbejde med Teknologisk Institut og TEKNIQ (FAV) Indeklimaets Temadag 2018, hvor der blev stillet skarpt på sundhed og indeklima – både i boligerne, skolerne og på arbejdspladsen.

Stigende interesse i digitale værktøjer blandt branchens fagentreprenører

21 sep. Flere og flere hovedentreprenører kræver, at der bliver brugt digitale værktøjer i byggeriet, og det er med til at skabe kendskab til byggesoftware blandt byggebranchens fagentreprenører. Ajour møder flere virksomheder som efter et projekt hos en hovedentreprenør stadig er interesserede i at bruge digitale værktøjer til kvalitets- og byggestyring.

InVentilate kan fejre MicroVent nr. 10.000

17 sep. Den danske byggebranche har for alvor fået øjnene op for fordelene ved energibesparende ventilation, og for nylig rundede InVentilate 10.000 installerede MicroVent-enheder.
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?