Kompaktløsning Compact P Nilan

Compact P er udviklet til fremtidens boliger. Anlægget kan anvendes i alle former for lavenergi- og passivhusbyggerier, men kan med fordel også anvendes i huse eller lejligheder, hvor der ønskes et lavt energiforbrug.

Spørg om et produkt
Symbol Nilan
Virksomhedsprofil: Fremstiller
Hovedkvarter: DK
Certifikater: ISO 9001:2008
Oprettelsesdato: 1974
Strategisk forretningsområde: EU
Compact P
Tilføj til en forespørgsel
Produkt beskrivelse

Kompaktløsning Compact P Nilan

Effektivitet i absolut topklasse

Compact P er udstyret med den nyeste teknologi indeholdende en højeffektiv modstrømsveksler, samt en specialdesignet reversibel varmepumpe, der udnytter restenergien i afkastluften.

Samlet set har anlægget en ydelse, der ligger i den absolutte topklasse. Modstrømsveksleren har en temperaturvirkningsgrad på op til 95 % kombineret med en varmepumpe, der siker en høj tilluft-temperatur og meget lave omkostninger til produktion af varmt brugsvand.

De integrerede varmepumper AIR 9, GEO 3 og GEO 6 er udviklet med den nyeste kompressor teknologi, som sikrer, at varmeydelsen hele tiden tilpasses behovet i boligen.


Fordele i overflod

Det kompakte design og de mange funktioner samlet i én enhed, sikrer en minimal indbygningsplads og en hurtig og nem installation. Den nyeste teknologi og komponenter af høj kvalitet sikrer ikke kun et optimalt indeklima, men også lave årlige driftsomkostninger, og er derfor en sund investering på alle områder.

Compact P er modulbaseret og tilbyder dermed ikke bare en - men flere løsninger. Dette giver dig mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til størrelsen af ​​din bolig og din families behov.

Compact P er et ventilations- og varmeanlæg, der sikrer dit hjem ventilation, varmegenvinding samt varmt brugsvand. Dette sikrer en daglig fornyelse af luften ved at fjerne støv, lugt og overskydende fugt, hvilket giver et sundt og behageligt indeklima.

Hvis du er på udkig efter en løsning, der samtidig sikrer centralvarme i huset, anbefaler vi en Compact P-løsning med en jord- eller udeluftvarmepumpe.

Som et ud af få kompakte ventilations- og varmegenvindingsanlæg i verden har Compact P modtaget den internationalt anerkendte Passivhus-certificering – som en ubestridelig anerkendelse af de miljømæssige fordele, der følger af dets høje effektivitet. Denne certificering betyder, at Compact P er forhåndsgodkendt til passivhuse, og der er dermed ikke behov for yderligere dokumentation.

Kompaktløsning Compact P Nilan tekniske data

Dimensioner (BxDxH) 900 x 610 x 2065 mm
Vægt 202 kg
Pladetype kabinet Aluzink stålplade, pulverlakeret hvid RAL9016
Varmevekslertype Modstrømsveksler i polystyren
Ventilatortype EC, omdrejningskonstante
Filterklasse Standard G4
Kanaltilslutninger Ø 160 mm
Kondensafløb PVC, Ø 20×1,5 mm
Ekstern lækage < 1,4% (*3)
Intern lækage < 1,1% (*4)
Forsyningsspænding 230 V (±10 %), 50/60 HZ
Max optagen effekt 2,2 kW/ 9,6 A (*1) // 3,4 kW/14,8 A (*2)
Tæthedsklasse IP31
Standby effektforbrug 3 W
Omgivelsestemperatur 1,2 kW

Kompaktløsning Compact P Nilan - 1


Compact P er en energieffektiv total indeklimaløsning til alle former for lavenergihuse, standard enfamiliehuse, lejligheder og mindre kontorområder i erhvervslejemål med et ventilationsbehov på op til 300 m3/h.

Compact P genvinder energien i den udsugede luft med en højeffektiv modstrømsveksler. Den restenergi som modstrømsveksleren ikke udnytter, udnyttes af varmepumpen til produktion af varmt brugsvand og til yderligere opvarmning af tilluften. Varmepumpen har reversibel kølekreds, hvilket betyder, at aggregatet om sommeren kan køle tilluften med op til 10 °C.

Kølingen virker ikke som et airconditionsanlæg på grund af det lave luftskifte, men ved nedkølingen affugtes tilluften, hvilket giver et mere behageligt indeklima, end man kan opnå med et almindeligt ventilationsaggregat uden varmepumpe.

Spørg om et produkt
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?