Kompaktløsning Compact P EK Nilan

Compact P EK har de samme funktioner og fordele som Compact P, men kan yderligere opvarme boligen via en el-kedel.

Spørg om et produkt
Symbol Nilan
Virksomhedsprofil: Fremstiller
Hovedkvarter: DK
Certifikater: ISO 9001:2008
Oprettelsesdato: 1974
Strategisk forretningsområde: EU
Compact EK 3
Tilføj til en forespørgsel
Compact EK 6
Tilføj til en forespørgsel
Compact EK 9
Tilføj til en forespørgsel
Produkt beskrivelse

Kompaktløsning Compact P EK Nilan

El-opvarmning er en god løsning, hvis huset er meget tæt og derfor ikke skal bruge så meget energi på opvarmning, f.eks. ved et Passiv-hus. Dog skal der undersøges om lovgivningen i det lokale område tillader el-opvarmning.

Fordelen ved Compact P EK er, at der ikke skal graves jordslanger ned eller installeres en udeluft-varmepumpe, som ved traditionelle opvarmningsløsninger med en varmepumpe. Det gør selve installationen nemmere og billigere.

Compact P EK kan også fås i en udgave med indbygget forvarmelegeme – Compact P Polar EK. Compact P Polar EK er optimal at bruge i kolde klimaer.

Vigtig information:
Vi gør opmærksom på, at der til det norske marked findes en variant tilpasset de lokale temperaturer og vandkvaliteter. Kontakt venligst Nilan for nærmere information.

Kompaktløsning Compact P EK Nilan tekniske data

Compact P EK-anlægget har en indbygget el-kedel, der kan tilsluttes et vandbårent centralvarmesystem, og dermed opvarme boligen via el.

Fordelen ved Compact P EK er, at der ikke skal graves jordslanger ned eller installeres en udeluft-varmepumpe, som ved traditionelle opvarmningsløsninger med en varmepumpe. Det gør installationen nemmere og billigere.

El-opvarmning er en god løsning, hvis huset er meget tæt og derfor ikke skal bruge så meget energi på opvarmning, som f.eks. er tilfældet ved Passiv-huse. Dog skal der undersøges om lovgivningen tillader el-opvarmning.

Kompaktløsning Compact P EK Nilan - 1

Målskema
1 Fremløb el-kedel 3/4”
2 Returløb el-kedel 3/4”
3 Koldvands tilgang 3/4”
4 Varmtvands afgang 3/4”
5 Følerlomme 3/4”
6 Tilslutning for cirkulationsrør 3/4”
7 Afkast
8 Tilluft
9 Udeluft
10 Fraluft

Alle mål er i mm.

 

 

Spørg om et produkt
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?