Fremstiller
DK
CE (Conformité Européenne), Eurovent
1956
Europa
Ventilationsaggregat, Brandventilation, Kanalventilator, Tagventilator

Mere om Vacumex

Vacumex A/S er et dansk ingeniørfirma, som designer, producerer & forhandler ventilationsprodukter såsom RT ventilationsaggregater med varmegenvinding, decentrale ventilationsaggregater til boliger, brandventilatorer, ABV-centraler,  tagventilator,  tagaggregater, ATEX ventilatorer, marine-ventilatorer, komponenter til parkeringsventilation og overtryksventilation (OTV) mm .

​Vi er specialister i specialbyggede ventilatorer til OEM-markedet

​Vores ventilationsprodukter anvendes typisk til:

• Procesventilation

• Komfortventilation - også som decentral ventilation

• Teknisk bygningsventilation

• Industrielle applikationer

• Offshore- og marine-applikationer

​Du kan her på vores hjemmeside finde et bredt udvalg af de produkter, vi kan tilbyde. Kontakt os, hvis du ikke finder det du søger eller har brug for rådgivning. Vi kan med stor sandsynlighed hjælpe…

Vor Mission

At tilbyde miljørigtige og energivenlige tekniske ventilations-produkter og løsninger, der tager højde for menneskets behov for ren luft, komfort og sikkerhed i hjemmet og på arbejdspladsen.​

 

 Det hele startede i et mejeri

Grundstenene til VACUMEX A/S blev lagt i et tidligere mejeri i Sønderborg tilbage i 1956. På det tidspunkt startede vvs-installatør Hans Hammer firmaet H. Hammer. Senere i 1961 blev firmaet udvidet med ingeniøren Knud Jensen og fik navnet Hammer & Jensen I/S, hvorefter firmaet primært satsede på udvikling og produktion af luftvarme og ventilationsmateriel primært til det tyske marked.

​I 1984 indtrådte værktøjsmager Poul Hammer i firmaet som ændrede navn til Hammer Ventilation I/S. I 2007 overdrog Poul Hammer firmaet til diplomingeniør Kim Møller Nielsen og navnet blev ændret til Hammer Ventilation A/S med Vacumex A/S som binavn. I 2009 byttes der om på binavn og hovednavn, så vi i dag hedder VACUMEX A/S. I 2010 flyttede vi domicil fra Padborg til den nuværende adresse i Tommerup på Fyn, 6 km syd for Odense.

VACUMEX A/S - Din pålidelige ventilationspartner

VACUMEX A/S er en vidensbaseret virksomhed som designer, producerer og markedsfører HVAC produkter til industri- og komfortventilation samt relaterede arbejdsmiljø-produkter indenfor udvalgte nicher.

​VACUMEX A/S sælger sine egne produkter under navnet Vacumex gennem udvalgte ventilationsentreprenører og grossister i Danmark samt gennem forhandlernet i udlandet.

​VACUMEX A/S er producent og forhandler af HVAC

produkter og optræder ikke som entreprenør, men rådgiver entreprenører og ingenører til den bedste løsning.

​VACUMEX produkter er kendetegnet ved elegant og innovativt design, montage-venlighed, god ergonomi,

energi-rigtighed, robusthed samt betjenings-lethed.

​VACUMEX A/S er en pålidelig samarbejdspartner som vore kunder finder attraktiv, kompetent, fleksibel og service-minded.

Vacumex er et registreret EU varemærke som tilhører Vacumex A/S. Vacumex A/S er medlem af Dansk Industri (DI).

Downloads Vacumex

Certifikater Vacumex

CE (Conformité Européenne)
CE (Conformité Européenne)
Eurovent
Eurovent

Kontakt Vacumex

Adresse
Kontakt
www.vacumex.dk/ [javascript protected email address] +45 88 826 474
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?