Fremstiller
DK
2008
EU
Patenteret GX anlæg

Mere om Unic Air

OM OS
Unic Air blev etableret i 2008 med 2 ansatte og én mission: Vi vil udvikle og producere unikke miljø- og økonomirigtige ventilationsaggregater specielt tilpasset den enkelte kundes behov.
Unic Airs vision er, at vores navn og logo skal være kendt for UNIKKE miljø- og energirigtige højkvalitetsptodukter.
Vi er siden etableringen vokset meget og er nu et team på 6 – alle med hvert sit specialområde.

OPTIMALE LØSNINGER
Vi samarbejder med vores kunder allerede i idé og projekteringsfasen, for at opnå den optimale løsning for byggeriet som en helhed.
En af de store fordele ved at anvende et Unic Air ventilationsaggregat er, at det kan tilgodese forholdene i bygningen og ikke omvendt. Derved opnåes den optimale placeringsløsning.

SAMARBEJDSPARTNER
Unic Air har et tæt samarbejde med bygningsautomatikfirmaet Unic Automatik, hvilket gør at vi kan tilbyde ventilationsaggregater med indbygget automatik til en fordelagtig pris. Vi har kontorfællesskab med Unic Automatik og vi drager naturligvis stor gensidig nytte af virksomhedernes erfaringer.

Kontakt Unic Air

Adresse
Kontakt
www.unic-air.dk [javascript protected email address] +45 7217 4478
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?