Fremstiller
DK
ISO 9001:2008
1974
EU

Mere om Nilan

Nilan udvikler og producerer energivenlige ventilations- og varmepumpeløsninger af højeste kvalitet, der sikrer et godt indeklima og lavt energiforbrug under hensyntagen til miljøet.

Internationaliseringen af Nilan har været støt stigende siden grundlæggelsen i 1974. Vi er i dag repræsenteret i størstedelen af Europa, og i kraft af anerkendelsen af vores kompetencer og produkter fortsætter ekspansionen.

På forkant med udviklingen
Vores fokus har altid været at være på forkant med den teknologiske udvikling for dermed at kunne producere nogle af de mest energibesparende ventilationsanlæg og varmepumper på markedet.

Nilans første spæde skridt blev da også taget i bestræbelsen på at imødekomme et behov, der opstod på grund af udviklingen inden for byggeri grundet oliekrisen. Krisen betød, at vi begyndte at isolere vores bygninger for at spare energi. Det medførte et behov for løsninger, der kunne sikre et godt og sundt indeklima i de mere tætte bygninger – et behov, som Nilan opfyldte.

Sådan var det dengang, og sådan er det stadig: Vores løsninger er fremtidens løsninger. De reducerer dit energiforbrug og skåner dermed miljøet. Samtidig gør teknologien, de er baseret på, dem til nogle af verdens mest avancerede.

Sund luft – sundt miljø
Nilan sikrer ikke kun et sundt indeklima, men også et sundt miljø. Vi er af den klare holdning, at vi alle må tage ansvar i kampen mod klimaforandringerne. Samtidig ønsker vi at være frontløber i denne kamp og involverer os ofte i miljødebatten.

At være miljøbevidst er en af grundpillerne i vores eksistensgrundlag. Derfor er ikke kun vores løsninger, men også produktionen, der er miljøvenlig. Det vil sige, at vi bruger miljøvenlige materialer samt fokuserer på genanvendelse og minimering af spild. Derudover bestræber vi os hele tiden på at sikre en endnu bedre energioptimering i udviklingen af vores produkter.

Certifikater Nilan

ISO 9001:2008
ISO 9001:2008

Produkter Nilan

Kontakt Nilan

Adresse
Kontakt
www.nilan.dk [javascript protected email address] 76 75 25 00
Sociale medier
LinkedIn
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?