Fremstiller
DE
TÜV Rheinland
2017
Globalt
5 år
sonnEC
Varmeventilator

Mere om NEUTEC

NEUTEC GmbH er en tysk leverandør af teknisk avancerede og energieffektive varmeenheder.


Vores konkurrencemæssige fordel, som vi skaber ved at tilbyde top kvalitet bekræftet af TÜV Rheinland Group på kortest mulig markedstid. Et kvalitetskontrolsystem på flere niveauer giver os mulighed for at tilbyde den længste standard 5 års garanti på vores enheder.


I vores enheder kombinerer vi de bedste europæiske komponenter med moderne og elegant design - som konsekvens kan vi tilbyde enheder, der er udviklet med henblik på energieffektiv opvarmning af: restauranter, kontorer, værksteder, varehuse, bilvaske, butikker.


og alle bygninger, hvor udstyret - bortset fra dets opvarmningsfunktion - ideelt skal indføjes i det omkringliggende miljø og derved skabe en smuk og elegant baggrund for virksomheden.

Certifikater NEUTEC

TÜV Rheinland
TÜV Rheinland

Kontakt NEUTEC

Adresse
Kontakt
neutec.com.de [javascript protected email address] +49(0)30 40817 2703
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?