Fremstiller
DK
TUV SUD
1972
Europa
50
Køle- og fryseanlæg, Fremstillingsvirksomhed, Maskinindustri, Ventilationsanlæg, Airconditionanlæg, Fremstilling af køle- og ventilationsanlæg

Mere om NB Ventilation

NB Ventilation A/S, har siden 1973 stået for at sikre luft til både komfort og industri behov, hos kunder overalt i Skandinavien.

Vi producerer og sælger ventilationsaggregater i høj kvalitet til alle opgaver inden for både komfort- og industriventilation. Alle vores aggregater bliver produceret efter kundens ønsker og behov. Dermed optimeres ydelse og pris i hvert enkelt tilfælde. Firmaet fungerer udelukkende som underleverandør og overlader montage, installation og service til kunderne.

Virksomhedsfilosofien kan beskrives med følgende stikord:

 • Pålidelighed – Aftaler overholdes, også de mundtlige.
 • Leveringssikkerhed – Leveringstider holdes altid.
 • Fleksibilitet - Standardløsninger kombineret med specielle ønsker.


NB Ventilation A/S beskæftiger i dag ca. 35-40 medarbejdere på virksomheden, som er placeret i Aalborg Øst, med en fabrik på 5000 m².

Downloads NB Ventilation

Certifikater NB Ventilation

TUV SUD
TUV SUD

Kontakt NB Ventilation

Adresse
Kontakt
www.nbventilation.dk [javascript protected email address] +45 98 31 52 44
Sociale medier
LinkedIn
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?