Fremstiller, Installatør
DK
1921
Globalt
Industriventilatorer
Vil du blive vores repræsentant på markedet Italien

Mere om Moldow

Moldow A/S resultatet af en sammenlægning af to firmaer, der begge arbejdede indenfor samme branche. Moldow Systems A/S specialiserede sig i eksport, mens Jørgen Hansen Maskinfabrik A/S udvidede sin markedsandel i Danmark, og påbegyndte desuden en egenproduktion af industriventilatorer.

Moldow Systems A/S blev grundlagt i 1921 i København med det formål at fremstille ventilationsanlæg til industrien. Denne virksomhed udviklede sig over årene til at have to specialer, hvor luftteknik anvendes i henholdsvis filtreringsanlæg og i sprøjtemaleanlæg. Den knowhow og erfaring, der blev bygget op gennem mange års produktudvikling og -fremstilling, placerede Moldow blandt verdens førende producenter indenfor:

 • Filtersystemer til træ-, bølgepap-, papir- og mineraluldsindustrien.
 • Maleanlæg til industrielle maleværksteder til behandling af metal-, plastik-, træ- eller kompositemner.
 • Ventilatorer til transport af f.eks. ren luft, røggas, kemikalieholdig luft, støvholdig luft, korn, pulver, og granulat.

Jørgen Hansen Maskinfabrik A/S blev etableret i 1960 som producent af ventilationsenheder, og over årene blev filterenheder og sprøjtebokse også en del af produktprogrammet. Samtidig blev en egenproduktion af industriventilatorer opbygget, og i dag er der tale om et stort udvalg af industriventilatorer til mange forskellige formål.

JHM-Moldow A/S blev etableret i 2003 ved sammenlægningen af Jørgen Hansen Maskinfabrik A/S og Moldow Systems A/S.

D. 1. januar 2011 blev navnet ændret til Moldow A/S.
Virksomhedens hovedkontor og produktionsfaciliteter er placeret i Holsted, Danmark, hvorfra produkterne eksporteres til hele verden.

Kontakt Moldow

Adresse
Kontakt
www.moldow.com/dk/ [javascript protected email address] +45 75 39 26 44
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?