Fremstiller
PL
PZH
2014
EU
Vi søger efter grossister

Mere om Airidea

Klimaoprema Polska Sp. z o.o. er en repræsentant af den kroatiske selskab Klimaoprema d.d. - den førende fremstiller af udstyr til klimaanlæg, ventilation og rene værelser. Med over 40 års erfaring, Klimaoprema leverer sine produkter til firmaer fra mange lande i Europa og fra hele verden. Den højeste kvalitet af leverede produkter er understøttet af mange ISO-certifikater, TUV, Eurovent, Gost, PZH og er støttet af en række af tilfredse kunder.


Dette moderne, velorganiseret produktionsfirma beskæftiger fremragende specialister, ingeniører og designere. Det har maskiner, laboratorier på den højeste kvalitet, ERP-system til business process management, kvalitetsstyringssystem certificeret efter ISO 9001 og programmer til den endelige samling af ventilations- elementer og enheder. Alt i overensstemmelse med gældende regler og normer, der gælder i EU.


Klimaoprema Polska er en kommerciel-produktion filial, som beskæftiger størstedelen af ingeniører med speciale i ventilation og klimaanlæg, med mange års erfaring i branchen, der handler på samme tid et meget godt team arbejder sammen i mange år. Tak de kommercielle filialer, tilbyder vi teknisk support i hele Polen.
Vores mission er at opfylde forventninger af kunder gennem ekspert teknisk rådgivning og at levere produkter på den forventede højeste kvalitet på et bestemt tidspunkt.

Certifikater Airidea

PZH
PZH

Implementering Airidea

Kontakt Airidea

Adresse
Kontakt
airidea.eu/en [javascript protected email address] +48 23 692 07 47
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?