Fremstiller
DK
1974
Globalt

Mere om Genvex

Genvex A/S blev grundlagt i 1974 af Bjarne R. Svendsen. Den lille fabrik i København leverer det første passive varmegenvindingsanlæg til boliger i maj måned 1974.

Allerede i 1983 bliver der sat en serieproduktion i gang af virksomhedens to nye produktgrupper Vanvex og Combi. Vanvex serien er en ren brugsvandvarmepumpe, hvorimod Combi serien er en kombination af et passivt varmegenvindingsanlæg og en brugsvandvarmepumpe.

Tre år senere i 1986 startes Genvex fjerde serie produktion, denne gang med aktive ventilationsanlæg, som bliver introduceret i form af ”VP/C”-anlæg. Et anlæg der både har varmepumpe og levere opvarmning samt køling.

Efter mange års stabil fremgang, besluttes det i år 2000 at placere fabrikken i Haderslev.

Fire år senere i 2004 bliver Genvex A/S solgt til det schweiziske børsnoterede firma Schulthess Group. Fabrikken er nu medlem af en ud af tre grupper i Schulthess Group, nemlig varmeteknik gruppen.

I 2006 bliver firmaet vision og værdigrundlag fastlag.

I 2008 bliver Genvex A/S ISO-certificerede af Det Norske Veritas. Genvex A/S har stadig de fire produktgrupper, men de er blevet opgraderet betydeligt i forhold til den gang de blev opfundet. I dag kan Genvex fremvise adskillige certificeringer for at vores produkter lever op til de skærpede lovkrav på markederne.

I 2011 opkøbes hele Schulthess gruppen af den svenske industrikoncern NIBE AB, og Genvex indgår i dag i divisionen NIBE Energy Systems. Som led i opkøbsprocessen bliver Genvex en del af Metro Therm koncernen der er en del af NIBE Energy Systems.

Det besluttes i januar 2014 at fusionere to selskaber i Metro Therm koncernen, således at Genvex A/S og KVM Conheat A/S fusioneres til et selskab. Selskabet KVM-Genvex A/S vil stadig sælge under de 2 varemærker KVM og Genvex.

 

Produkter Genvex

Kontakt Genvex

Adresse
Kontakt
www.genvex.dk [javascript protected email address] +45 73 53 27 00
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?