Fremstiller
DK
1997
Europa
10
Aggregater, Lufttæpper, Spjælde, Cykloner, Filtre, Svejseudsugning, Støjdæmpning, Brandsikring

Mere om Dyrholm

Grundlæggelse

DK Produkter blev grundlagt i 1997 af Tommy Dyrholm. Herning Virksomheden blev startet med et altid brændende ønske om at få ideer til at blive til virkelighed.

Udviklingen af ventilationsaggregater startede i lokaler på Platanvej 14 i den dynamiske og erhvervsaktive by, Herning, midt i Jylland. I disse beskedne lokaler på 300m2 blev fundamentet til Dyrholm grundlagt med opbakning fra lokalvirksomhederne i området omkring Herning og opland.

Dyrholm

2001 blev året hvor vi af pladsmangel var nødsaget til at flytte i vores nuværende lokaler på Teglvænget 89, Herning og nu under navnet: Dyrholm ApS. Her har vi således produceret ventilationsaggregater og blev allerede efter få år et godt alternativ som aggregatleverandør på hele det danske industribaserede ventilationsmarked.

I 2008 præsenterede vi for første gang Dyrholm kataloget for standardiseret komfortaggregater på det Danske ventilationsmarked. Dyrholm har siden denne præsentation været dækkende indenfor både komfort og industrimarked og oplevet en specielt positiv respons på de kompakte ventilationsaggregater såsom DKAH og DKAR modellerne.

I 2012 indledte vi samarbejde med flere udenlandske leverandører som bla. muliggjorde vores introduktion af villaventilation med DV-300T på det Danske ventilationsmarked.

Visionen

Det er vores vision i Dyrholm, kontinuerligt at udvikle produktkonceptet efter teknisk og energirigtige muligheder.

Dyrholm skal være et naturligt valg som leverandør af standard ventilationsaggregater og komplekse aggregater til komfortventilation.

 

Missionen

Motivere vores medarbejdere igennem engagement og medindflydelse.

Sikre vores kunder leverancer af moderne og høj-effektive ventilations- aggregater.

Vi vil tilbyde kvalitet, fleksibilitet og energirigtige ventilationsaggregater til konkurrencedygtige priser med høj leveringssikkerhed.

Kontakt Dyrholm

Adresse
Kontakt
www.dyrholm.as [javascript protected email address] +45 97 21 75 15
Sociale medier
LinkedIn Facebook
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?