DK
ISO 14001:2004, ISO 9001:2008
1958
Globalt
360
Elektronikkøling, Affugtning, Ventilation, Mobil varme & køling, Varmluft

Film

Mere om Dantherm Air Handling

Dantherm 

Med cirka 360 medarbejdere på verdensplan er Dantherm markedsledende leverandør af energieffektive klimaløsninger til kunder i hele verden.

Vi opererer inden for to forretningsområder: Elektronikkøling til Telecom-industrien og klimastyring til HVAC, som dækker miljørigtige ventilationsløsninger til private boliger og professionelle, stationære og mobile affugtere samt mobile varme- og køleaggregater til forsvaret og nødhjælpsorganisationer.

Vores betydelige markedsposition i Europa på alle disse områder har gjort det muligt for os at opbygge en bred skare af loyale kunder i hele verden.

Vi sætter en ære i at udvikle pålidelige og energibesparende løsninger, som forlænger levetiden for følsomt elektronisk udstyr og skaber sundere og mere produktive miljøer for mennesker i alle slags bygninger. Vi tror på, at innovation er nøglen til at levere yderst konkurrencedygtige termodynamiske løsninger, og vi stræber efter altid at udfordre os selv.

Det er vigtigt for Dantherm at være et bedre sted at arbejde. Vi tilbyder et arbejdsmiljø der inspirerer til nye ideer og skaber en følelse af ansvar. Dette har resulteret i en stærk virksomhedskultur med kompetente og engagerede medarbejdere.

Siden Dantherm blev etableret i 1958, har vi solgt mere end en million klimastyringsanlæg verden over.

Dantherm (Dantherm HVAC og Telecom EMEA) er pr. 15. januar 2016 opkøbt af den svenske kapitalfond Procuritas Capital Investors, der siden etableringen i 1986 har gennemført mere end 30 akkvisitioner i Norden til en samlet investering på ca. DKK 10 milliarder.

Dette køb vil gøre det muligt for os at videreudvikle forretningen og styrke vores rolle som en stærk spiller inden for HVAC og Telecom-køling og bidrage til at løfte vores virksomhed op på et højere niveau.

Downloads Dantherm Air Handling

Certifikater Dantherm Air Handling

ISO 14001:2004
ISO 14001:2004
ISO 9001:2008
ISO 9001:2008

Produkter Dantherm Air Handling

Kontakt Dantherm Air Handling

Adresse
Kontakt
www.dantherm.com [javascript protected email address] 96143700
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?