Fremstiller
DK
1982
Globalt
Ventilation, Klima- & produktionsstyring Køle- & varmeanlæg, Øvrigt udstyr

Film

Mere om DACS

DACS ventilation i verdensklasse

DACS A/S er et familieejet firma, som gennem mere end 30 år har udviklet, produceret og leveret ventilation og styresystemer til produktion i fjerkræ- og svinestalde. Vi har brugt vores omfattende viden om animalsk produktiont i udviklingen af nye produkter, så vi sikrer vores kunder markedets bedste ventilationsløsninger. Løsninger, som sikrer optimal dyrevelfærd, og som samtidig har markedets laveste forbrug af såvel varme som el.

Vi kender dine udfordringer
Hos DACS er vi først og fremmest fagfolk - håndværkere, konstruktører og ingeniører - og vi lægger stor vægt på at være der for vores kunder og involvere os i deres projekter. Vi kender din verden, forstår dine udfordringer og vi står altid selv i forreste linje. Vi er fleksible, til at få fat i og vi følger op på afsluttede projekter og servicerer vore kunder. Vi udvikler og tester selv vores produkter. Vi ejer selv alle produktionsværktøjer og har dermed fuld kontrol over leverancerne. Dette, i kombination med et meget stort lager, sikrer meget høj leveringssikkerhed.

Markedets mest energieffektive ventilationssystemer
DACS’ ventilationsløsninger er markedets mest energieffektive og flytter mere luft ved et lavere energiforbrug end alle andre på markedet. Ventilatorerne er testet i vores egen vindtunnel i et forskningsprojekt i samarbejde med universiteterne i hhv. Aarhus og Aalborg og med Teknologisk Institut. Vi har naturligvis også testet vore konkurrenters ventilatorer, så vi kan dokumentere, hvad vi siger.

DACS har vundet den danske pris for bæredygtige, europæiske produkter 2014 med vores nye gavlventilator, MagFan.

Kontakt DACS

Adresse
Kontakt
da.dacs.dk/ [javascript protected email address] 00 45 75 77 19 22
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?