Fremstiller
DK
1991
Luftbehandlingsaggregater

Mere om Airmaster

Indeklima i verdensklasse
...tænk, hvis vi kunne udvikle ventilationsanlæg, som tog hensyn til vores adfærd, behov og velbefindende, og samtidig kunne være en del af den helt rigtige energiløsning til fremtidens sanerings- og byggeprojekter.
Det var opgaven og forretningsideen som Henrik Stæhr og Kim Jensen formulerede i 1991, da de etablerede Airmaster A/S i Aars.

Og ja, det lykkedes. Airmaster tilbyder i dag et bredt sortiment af decentrale ventilationsanlæg, hvor dyre og energikrævende kanalføringer er erstattet med energieffektive og fleksible helhedsløsninger, uden unødig energiforbrug.

Høj ydelse og lavt energiforbrug, intelligent behovsstyring, og et meget lavt lydniveau bringer Airmasters ventilationsanlæg i verdensklasse.

Airmaster er innovative når det kommer til produktudvikling

En meget stor del af Airmasters samlede ressourcer anvendes til produktudvikling og dokumentation. Samlet set arbejder over 10% af Airmasters medarbejdere med udvikling- og dokumentation.

Airmaster samarbejder med universiteter omkring ny teknologi, herunder Aalborg Universitet og Danmarks Tekniske Universitet, og det er virksomhedens mission at sikre implementeringen af den nyeste teknologi i anlæggene. Airmaster deltager i flere forskningsbaserede projekter omkring fremtidens effektive decentrale ventilationsløsninger. Airmasters elektronik bliver EMC-testet (EMC = Electromagnetic compatibility) efter de strengeste krav ved anerkendte laboratorier.

Det er Airmasters vision at blive den førende producent og leverandør af energieffektive og brugervenlige decentrale ventilationsanlæg, og dermed gøre det muligt for alle at opnå et sund indeklima.

Produkter Airmaster

Kontakt Airmaster

Adresse
Kontakt
www.airmaster.dk/ [javascript protected email address] +45 98 62 48 22
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?