Fremstiller
DK
ISO 9001:2008
2006
322

Mere om Advansor

Advansor er en førende OEM producent af bæredygtige termiske systemer til varme og kuldefremstilling i bl.a. supermarkeder,  køle- og frostlagre, kraftvarmeværker, fødevareforarbejdende industri, kemisk industri samt luftkonditionering af kontorbyggeri med CO2 som kølemiddel.

Vidensdeling med leverandører og kunder er en naturlig del af vores services, som altid sikrer vores kunder den bedste og nyeste teknologi.

Hvem er vi

Advansor er stiftet 2006 af Kim G. Christensen og Torben M. Hansen, som begge har en fortid som ledende medarbejdere ved Teknologisk Institut. Efter i årrække at have serviceret industrien med udvikling og demonstration af køleanlæg og varmepumper med CO2 som arbejdsmedie, var tiden moden til at starte egen produktion af disse anlæg. I slutningen af 2011 blev virksomheden solgt til Hillphoenix, som nu ejer virksomheden.
Grøn teknologi

Advansors teknologi er baseret på naturlige kølemidler, som i sig selv ikke bidrager negativt til nedbrydning af ozonlaget og CO2 bidrager som drivhusgas ved udslip ikke til global opvarmning.
Forretningsfilosofi

Advansors filosofi er baseret på, at vores løsninger betaler sig selv gennem de driftsbesparelser, der opnås ved anlægget. Vores erfarne rådgivere udarbejder besparelsesanalyser på anlægget som en del af leverancen.
Advansor A/S er ISO-9001 certificeret i overensstemmelse med kravene i DS/EN ISO 9001:2008.

Certifikater Advansor

ISO 9001:2008
ISO 9001:2008

Kontakt Advansor

Adresse
Kontakt
www.advansor.dk [javascript protected email address] +45 7217 0174
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?