Ny serie af små aggregater

16 aug. Systemair lancerer SAVE, en ny serie af små aggregater. SAVE aggregaterne kan håndtere luftmængder fra 100 m3/h til 800 m3/h.

Dantherm: NY PRISLISTE GÆLDENDE FRA

13 aug. Dantherm har udarbejdet en ny prisliste for hele programmet inden for opvarmning, køling, affugtning og ventilation. Udover Dantherms egne produkter indeholder prislisten også alle produkter fra de øvrige brands i Dantherm Group: Aerial, Calorex og MASTER.

Fuldt hus til indeklima-event i FanLab

5 jul. Der var fokus på det sunde indeklima og decentral ventilation, da åbningen af Ebmpapsts FanLab løb af stablen den 31. maj. De fremmødte fik både ny viden og hænderne fulde i løbet af dagen. Ventilationsbranchen var mødt talstærkt op og mellem store og små ventilatorer, blev gæsterne taget varmt imod af Torben Lintrup Kirkholt, administrerende direktør hos Ebmpapst, og markedschef...

Effektivt luftskifte uden trækgener i restaurant

19 jun. KE Fibertec har leveret en skræddersyet ventilationsløsning til køkken, mezzanin, over buffet/grill og i restauranten. Med tekstilkanaler bliver den friske luft jævnt fordelt, og dermed får man et behageligt indeklima.

Venti: Energibesparende køkkenventilation

19 jun. Det mekaniske TS filtersystem fra Jeven har markedets højeste fedtudskilningsgrad og er særlig velegnet i VAV regulerede systemer, da fedtudskilningsgraden er uafhængig af luftmængden.

Danfoss søsætter kinesisk fjernvarmeflagskib

18 jun. Danfoss forstærker sin position som verdens førende leverandør af fjernvarmeløsninger med ny fabrik i Anshan, Kina. Danfoss investerer 170 millioner DKK i fabrikken, der bliver udstyret med et verdensklasse laboratorium og får til opgave at levere kernekomponenter til fjernvarme.
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?