Kemp & Lauritzens energidag i FanLab

5 okt. Kemp & Lauritzen inviterede torsdag d. 27/9, 9 udvalgte kunder ind til en snak om energioptimering. Denne gang blev arrangementet afholdt hos ebmpapst Denmark, på Vallensbækvej i Brøndby.

Swegon AB køber Zent-Frenger GmbH

27 sep. Zent-Frenger er en ledende leverandør af kølelofter i Tyskland, der også udvikler og sælger kundetilpasset kommercielle varmepumper samt TABS-produkter (Termiske aktive bygningssystemer).

Roth hædret som finalist i "Großer Preis des Mittelstandes"

27 sep. Oskar Patzelt Foundation hædrede familie-virksomheden Roth fra Dautphetal som finalist i "Großer Preis des Mittelstandes" ("Grand Prix for små og mellemstore virksomheder"). Prisuddelingen var en del af en gala event, der blev afholdt i Würzburg den 15. september 2018.

Skarpt fokus på indeklimaet i vores bygninger

27 sep. VELTEK afholdt den 25. september i samarbejde med Teknologisk Institut og TEKNIQ (FAV) Indeklimaets Temadag 2018, hvor der blev stillet skarpt på sundhed og indeklima – både i boligerne, skolerne og på arbejdspladsen.
Hvad er aeroventic?
 • Hvad er aeroventic?

  Aeroventic er en international løsning dedikeret til HVACR industrien. Det er designet til at skabe mulighed for både producenter og distributører at præsentere deres forretningsmæssige værdi og produkter i hele verden. Et system giver mulighed for global rækkevidde.

 • Firmaprofil

  Byg din virksomheds værdi og præsentér din konkurrencemæssige fordel.

  Del dine kataloger, softwarevalgsprogrammer og alle forretningsfakta, du anser for vigtige.

 • Produkt virtuelt showroom

  Det er et godt sted at præsentere alle dine produkter på en gang ubesværet. Hvert produkt er udstyret med en mulighed "Tilføj til forespørgsel" for kundens bekvemmelighed. En kunde sender en forespørgsel direkte til dig.

 • Nyheder & Informationskanal

  Dybest set er aeroventic en tilsvarende for offline messe, hvor du præsenterer dit firma og produkter, distribuerer kataloger, skaber kontakter og udvikler din virksomhed.

Hvad får du med os?
Partnere
Hvad får du med os?